dimarts, 19 d’octubre del 2010

Eina 2.0 Jclic

JCLIC

Una de les presentacions que més ens ha agradat entre d'altres es la realitzada sobre l'eina JCLIC.
És una eina molt interessant de fer servir en l'àmbit de l'educació ja que presenta una gran quantitat de activitats per a fer. A més a més, les activitats no segueixen totes la mateixa línia sinó que hi ha varietat de formats com trencaclosques,ejercicis de texts,etc.
Un gran avantatge és que no es necessària la connexió a Internet per poder realitzar les activitats ja que aquestes es poden descarregar a l'ordinador i treballar còmodament.
A més compta amb un format on es presenten diversos idiomes cosa que fa que noes tanqui portes a l'hora de utilitzar-la.

L'únic inconvenient que té com la majoria d'eines que s'utilitzen en l'ordinador és que si hagués problemes de llum o conexió no es podria fer servir. Alhora creiem que aquesta aplicació és més útil en l'àmbit infantil que en qualsevol altre àmbit, ja que és més fàcil adaptar les activitats.
Finalment, també ens agradaria afegir que amb la presentació que van fer les nostres companyes sobre aquesta eina ens va quedar tot més clar ja que a part de l'explicació que ens proporcionaven també en la presentació havien lletres i imatges per orientar-nos una mica més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada