dimecres, 15 de setembre del 2010

Reflexió

En finalitzar la presentació de l'assignatura, hem estat reflexionant i tot i que hi ha opinions molt diverses, hem coincidit en que aquesta matèria és molt interessant perquè ens posa a l'abast moltes eines de treball que fins ara eren desconegudes per totes nosaltres.

Entre aquestes eines de treball hi ha aquest bloc que hem construït per tal de fer les nostres reflexions i opinions i així donar diferents punts de vista sobre les diverses temàtiques que tractem a classe. Tot i que ens crida molt l'atenció i ens agrada molt aquesta innovació en la manera de treballar, buscar informació i aprendre, pensem que és un gran canvi en poc temps i ens pot ser difícil d'assimilar; tot i això farem tot el possible per adaptar-nos ràpidament.
L'altre punt que trobem interessant és que amb aquesta assignatura aprendrem a desenvolupar-nos molt millor davant de públic, així com a perdre la vergonya i a utilitzar nous recursos a l'hora d'exposar (vídeos, àudios, textos, representacions ...)

Hem arribat a la conclusió que aquesta matèria ens donarà els recursos necessaris per en un futur arribar a ser unes bones pedagogues i educadores socials.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada